Søker kommunen om torgplass til foodtrailer i Moelv

Innlandsmarkedet i Moelv 2018 - folk på torget foran kommunestyresalen.

Innlandsmarkedet i Moelv 2018 - folk på torget foran kommunestyresalen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vibe- Oriental Street Food AS har søkt om å få leie torgplass for å kunne selge asiatisk og filipinsk mat til sultne folk i Moelv i sommer.

DEL

Matserveringsvogna reiste i fjor sommer rundt på festivaler og arrangementer i Moelv, Brumunddal og Hamar, men ønsker i sommer å ha et nesten fast utsalg i Moelv. I søknaden skriver de at det kommer til å holde stengt mandag og tirsdag, i tillegg til de dagene de deltar på festivaler og arrangementer i området. De ønsker å holde åpent fra klokken 11–19.

– Vi har nå i år lyst til å ha Moelv som base, med det mener jeg å ha (nesten) fast utsalg i Moelv, med noen avbrekk for deltakelse på festivaler og andre arrangementer her i lokalområdet. Matserveringsvognen skal kun driftes sommerhalvåret, med mindre vi ser framover at det kan være grunnlag for drift også om vinteren, skriver driver av Vibe- Oriental Street Food AS, Viktor Bakås i søknaden.

Selskapet kjøpte og bygget serveringsvogna i fjor og selger asiatisk og filippinsk mat i tillegg til alkoholfrie drikker.

Artikkeltags