Sylinderakutten i Brumunddal har fått nye eiere

Daglig leder i Hydraulikkteknikk AS Morten Østlien, daglig leder i Sylinderakutten Daniel Ribbing, daglig leder hos TESS Øst Nils Lauvlid og tidligere eiere av Sylinderakutten Knut Tangen og Johan Haaksensveen er alle fornøyde med handelen.

Daglig leder i Hydraulikkteknikk AS Morten Østlien, daglig leder i Sylinderakutten Daniel Ribbing, daglig leder hos TESS Øst Nils Lauvlid og tidligere eiere av Sylinderakutten Knut Tangen og Johan Haaksensveen er alle fornøyde med handelen. Foto:

Sylinderakutten AS får nye eiere i Hydraulikkteknikk AS og Daniel Ribbing. Firmaet i Brumunddal fortsetter driften som normalt.

DEL

Hydraulikkteknikk AS og Daniel Ribbing kjøper Sylinderakutten AS av tidligere eiere Multimax AS ved Knut Tangen og Haakensveen Invest AS ved Johan Haakensveen.

- Vi kommer til å vokse på dette

Hydraulikkteknikk AS er eid av TESS, og Sylinderakutten blir et TESS-firma gjennom de nye eierne. Firmaene under TESS er selvstendige selskaper, og driften hos Sylinderakutten fortsetter som før.

- Vi blir en del av noe større under TESS og Hydraulikkteknikk. Vi har muligheten til å utvikle Sylinderakutten til et større og bedre firma, og vi kommer til å vokse på dette, sier daglig leder i Sylinderakutten Daniel Ribbing.

Viktig å beholde ekspertisen

Alle ansettelseskontrakter videreføres, og daglig leder i TESS Øst Nils Lauvlid sier det er viktig at de beholder den ekspertisen og kompetansen de ansatte hos Sylinderakutten har.

Hydraulikkteknikk er forhandler, og autorisert serviceverksted for Enerpac. De bygger aggregat og ventiler og er også inne i sylindermarkedet. De manglet reparasjonsavdeling, og Sylinderakutten kan tilby disse tjenestene til deres kunder.

Sylinderakutten ble etablert i 2002, og reparerer og lager sylindere. Bedriften i Brumunddal har 8 ansatte, og omsatte for 10,5 millioner kroner i 2017. 

Artikkeltags