Gå til sidens hovedinnhold

Nordgarden legger turen til Moelv dagen etter plateslipp

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter nesten 1.000 konserter på kryss og tvers i Europa og USA er artisten Nordgarden tilbake i moderlandet. Nå venter debutplate på norsk og ikke minst konsert på Folkets Hus i Moelv.

Terje Nordgarden med band har de siste årene gjort seg bemerket på det internasjonale musikkmarkedet med flere utgivelser og intet mindre enn 1.000 konserter i USA og Europa. Samtidig har han bikket en million streams på Spotify, og åtte av hans singler er spilt jevnlig på radio både i Norge, Italia, Nederland og Tyskland. For ikke så lenge siden spilte han i Royal Albert Hall. I 2018 varmet han opp for a-ha på Hamar, hjembyen til Nordgarden.

Engelske tekster har preget låtene til artisten. Nå er han klar med sin debututgivelse på norsk, nemlig Korsvei. Plateslippet finner sted i Oslo fredag 24. januar. Dagen etter holder han konsert på Folkets Hus i Moelv. Deretter venter nesten 20 konserter rundt omkring i Norges land.

Sjangermessig er Nordgarden glad i både blues og pop. Noen av låtene på nyutgivelsen hører mer hjemme under sjangeren salmer. Korsvei blir omtalt som en melodisk og intim skive hvor Nordgarden synger om blant annet samlivsbrudd og tapet av sin far.