Over 1850 stiller lag i turnering. I alt skal 500 dommere dømme nesten 5000 kamper. Hovedsakelig på Ekebergsletta i Oslo. Fra Ringsaker stiller Brumunddal med hele ti lag og Nes med ett lag.

Horder av brumunddøler setter kursen mot Oslo: – Noe alle fotballspillere fortjener å oppleve

Nedenfor kan du se hvilke kamper med lokale lag vi sender direkte fra Norway Cup. Totalt vil lesere av RB den neste uka få rundt 800 kamper fra Ekebergsletta, takket være samarbeidet til Amedia, Schibsted og Polaris som samarbeider om å streame alle kampene. Noen av disse vil også være med lokale lag. RB er på Ekeberg med en medarbeider som bidrar til denne TV-produksjonen denne uka.

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer. I utgangspunktet var planene å sende flere kamper, men Norges Idrettsforbund tillot ikke streaming av kamper for spillere under 15 år i innledende runder. I sluttspillet vil det kunne bli aktuelt.

I sluttspillet vil det også kunne komme kamper med flere av de lokale lagene, men de kampene er ikke satt opp ennå.

For å se kampene på vår plattform Direktesport må du ha et aktivt Ringsaker Blad-abonnement. Nye abonnementer kan nå få alt fra retten.no og 70 andre nettaviser i en prøveperiode på én måned for én krone!

Disse kampene med lokale lag vises. Klikk på linken når kampen starter.

Søndag:

Klokka 12.40 Åkra IL – Brumunddal 2 G19

Tirsdag

Klokka 10.55 Gimletroll IK – Brumunddal J16

Klokka 11.00 Bøler – Brumunddal 1 G19

Klokka 16.30 Brumunddal 2 – Nesodden IF

klokka 19.00: Ullensaker Kisa - Brumunddal 1 G16