Ny tjeneste: Lei ut hytta gjennom Ringsaker Blad!

Mange hytter: Mange har hytter i Ringsaker og i samarbeid med Nettavisen lager Ringsaker Blad en ordning som gjør det enkelt å leie den ut.

Mange hytter: Mange har hytter i Ringsaker og i samarbeid med Nettavisen lager Ringsaker Blad en ordning som gjør det enkelt å leie den ut. Foto:

Av

Har du en hytte du ikke bruker så mye? Nå kan du enkelt tjene penger på sommerferien.

DEL

Det er ingen tvil om at Norge blir et populært ferieland for nordmenn i sommer. Ettersom rekordmange allerede planlegger sommerferie i eget land, har du som hytteeier en stor fordel.

Vi kan trygt si at etterspørselen etter hyttekos aldri har vært høyere i Norge.

Her kan du lese mer om Ringsaker Blad Hytteopphold

Hytteopphold.no er et samarbeid mellom Nettavisen og lokalaviser i Amedia. Ettersom Ringsaker er Norges største hyttekommune, blir Ringsaker Blad den første lokalavisen som blir Hytteopphold-partner.

Du trenger ikke å være abonnent hos Ringsaker Blad for å kunne bruke tjenesten, og det er gratis å registrere alle hytter.

- Vi håper denne norske tjenesten kan være et godt alternativ for nordmenn som ønsker å leie ut og leie hytte i Norge, sier direktør for innovasjon i Nettavisen Pål Nisja-Wilhelmsen.

Her kan du registrere hytta

Det er flere fordeler for utleiere i Hytteopphold. Det er blant annet rimeligere enn om du hadde registrert hytta på Airbnb.

- Hos Airbnb er gebyret vanligvis på 3 prosent for utleier. Hos Ringsaker Blad Hytteopphold er det 2,5 prosent uten abonnement og helt gratis for de med abonnement, sier Pål Nisja-Wilhelmsen.

Det betyr at du ikke har noen kostnader knyttet til utleie gjennom Ringsaker Blad Hytteopphold, og du kan synkronisere bookingkalenderen med andre utleietjenester.

Ved å være abonnent får du også rabatt ved bestilling av et opphold. Gebyret går til å dekke utgifter. I tillegg går 50 prosent av overskuddet fra leieforhold tilknyttet Ringsaker Blad, tilbake til lokalavisen.

- Om dette kan bidra til noe positivt for hytteeiere i Ringsaker så tenker vi det er bra, sier redaktør i RB Gaute Freng.

Bli abonnent og få medlemsfordeler som hytteutleier her

Innloggingen til Ringsaker Blad Hytteopphold skjer gjennom aID, Amedias egen identitets- og innloggingsløsning. Det er samme løsning som Ringsaker Blad bruker.

Her finner du Ringsaker Blad Hytteopphold

NB: Bruk denne lenken for registrering: https://ringsakerblad.hytteopphold.no/

Muligheter: Det er om lag 7200 hytter i Ringsaker. Leie av hytte blir stadig mer aktuelt for mange.  Står hytta di tom, er det mye penger å tjene hos Ringsaker Blad Hytteopphold.

Muligheter: Det er om lag 7200 hytter i Ringsaker. Leie av hytte blir stadig mer aktuelt for mange. Står hytta di tom, er det mye penger å tjene hos Ringsaker Blad Hytteopphold. Foto:

Artikkeltags