Disse pengene kan redde 17. maifeiring

Flere kroner i kassa: Feiringen av nasjonaldagen i Brumunddal har stått i fare. Årets komité startet med null kroner i kassa, og Hempa skole

Flere kroner i kassa: Feiringen av nasjonaldagen i Brumunddal har stått i fare. Årets komité startet med null kroner i kassa, og Hempa skole

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det ser litt lysere ut for feiringen av nasjonaldagen i Brumunddal etter at tre bedrifter ga til sammen 45.000 kroner til arrangementskomiteen.

DEL

Arkel Innlandet AS, Arve Hagen AS og Multibygg AS har gått inn med summen. I tillegg har andre bedrifter gitt mindre summer, slik at komiteen nå har om lag 50.000 kroner på kontoen. Den var helt tom da de tok over, og feiringen sto i fare.

– Feiringen er på ingen måte reddet ennå, men vi har kommet et godt stykke på veg, og fortsetter jobben med å skaffe sponsorer. Vi er utrolig glade for alle bidrag vi har fått.

Trenger mer

– Vi er fortsatt ikke helt i mål, men dette er til stor hjelp. Vi håper at enda flere vil bidra, slik at vi får en skikkelig feiring av nasjonaldagen også i år, sier Mona Støve.

Hun sitter i økonomiteamet i hovedkomiteen, som i hele vinter har jobbet med å skaffe sponsorer til arrangementet.

– Vi har fått noen positive svar, men ikke så mange som vi hadde håpet på. Dersom flere vil bidra kan de ta kontakt med oss innen utgangen av neste uke. Programmet går i trykken rett over påske, sier Støve.

Avhengige av salg

Salg av 17. mai-programmer er komiteens viktigste inntektskilde.

– Vi oppfordrer alle til å kjøpe program når skoleelever og barnehagebarn skal selge disse i mai. For å kunne gjennomføre 17. maifeiringen slik vi ønsker på tradisjonelt vis er vi avhengige av de inntektene. Vi ser fram til å gi brumunddølene en fin og verdig feiring.

Salget i Husebyparken er det korpset som står for og har inntektene fra.

– Det er en tradisjon vi vil fortsette med også i år, sier Støve.

Artikkeltags