Foreslår denne ordføreren som Anitas etterfølger

LEDERKANDIDAT: Lise Selnes er innstilt som ny leder for Innlandet Arbeiderparti.

LEDERKANDIDAT: Lise Selnes er innstilt som ny leder for Innlandet Arbeiderparti. Foto:

Valgkomiteen i Innlandet Arbeiderparti innstiller Lise Selnes som ny leder i fylkespartiet når Anita Ihle Steen gir seg. De vil også at Rune Støstad fortsetter som nestleder.

DEL

Det kommer fram i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

- Anita Ihle Steen har gjort det kjent at hun ikke ønsker gjenvalg som leder i Innlandet Arbeiderparti. Innlandet Arbeiderparti har mange dyktige tillitsvalgte, blant disse er mangeårig ordfører i Nord-Odal Lise Selnes, skriver Innlandet Arbeiderparti i pressmeldingen.

Selnes ble gjenvalgt som ordfører i fjor høst, og hun er i dag leder i kvinnenettverket i Innlandet Arbeiderparti. Hun er også medlem fra Innlandet i landsstyret i KS.

Videre foreslår det at dagens nestleder, Rune Støstad fra Nord-Fron, fortsetter i rollen. Han ble også gjenvalgt osm ordfører i fjor høst.

- Med Lise og Rune som lederduo vil fylkespartiet få to dyktige lokalpolitikere som vil fremme Innlandets interesser på en god måte, står det i pressemeldingen.

Videre opplyses det at valgkomiteens leder Kamilla Thue vil legge fram enstemmig innstilling på vegne av valgkomiteen på årsmøtet som holdes 21. mars.

Artikkeltags