Lundgård innstilt på andreplass på Aps fylkesvalgliste

Even Aleksander Hagen og Kjerstin Lundgård har blitt plassert øverst i forslaget fra den felles nominasjonskomiteen for Hedmark og Oppland Arbeiderparti.

Even Aleksander Hagen og Kjerstin Lundgård har blitt plassert øverst i forslaget fra den felles nominasjonskomiteen for Hedmark og Oppland Arbeiderparti. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hedmark og Oppland Arbeiderparti har kommet med sitt forslag til valgliste for fylkesvalget i 2019. Kjerstin Lundgård fra Ringsaker er foreslått på andreplass på listen.

DEL

Det kommer fram i en pressemelding fra Hedmark og Oppland Arbeiderparti torsdag.

Dette er første gang Arbeiderpartiet går til valg med en felles liste for fylkene.

Even Aleksander Hagen fra Lillehammer er plassert på førsteplass, mens Lundgård er på andreplass. Thomas Breen fra Folldal er i forslaget satt på tredjeplass.

To andre politikere fra Ringsaker har også fått plass på lista. Shahnaz Khani er satt på 34. plass, mens Willy Kroken har fått den 59., og siste, plassen på lista.

- Det er første gang Arbeiderpartiet går til valg med en slik felles liste for fylkene våre, og dermed har også nominasjonsprosessen vært preget av nybrottsarbeid, sier komiteleder Ingvar Midthun i pressemeldingen.

I pressmeldingen skriver partiet at de i mindre grad enn før har fokusert på enkeltkommuner, og i større grad tatt hensyn til regioner og større områder når geografiske hensyn er vurdert.

Lista fra den felles nominasjonskomiteen i Hedmark og Oppland vil bli lagt fram i nominasjonsmøtet som finner sted 24. november.


Artikkeltags