Holmestad har fått ny direktør-jobb

Thomas Holmestad, var administrerende direktør i Swix og ledet Ungdoms-OL 2016. Bildet er fra 2018.

Thomas Holmestad, var administrerende direktør i Swix og ledet Ungdoms-OL 2016. Bildet er fra 2018. Foto:

Tomas Holmestad fra Brøttum har valgt å si opp sin stilling som administrerende direktør i Brav. Holmestad har fått og akseptert et tilbud om ny jobb som administrerende direktør i NorEngros Johs Olsen i Gjøvik.

DEL

(GD): Åge Skinstad er konstituert til nye administrerende direktør er på plass.

- Brav er en fantastisk arbeidsgiver, men når muligheten til å lede den mest spennende bedriften lokalisert i hjembyen dukket opp, var det en mulighet jeg bare ikke kunne si nei til. Jeg har små barn, og mindre pendling og reisevirksomhet er avgjørende i en fase i livet jeg aldri får igjen. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer i NorEngros Johs Olsen, sier Holmestad ifølge en pressemelding fra Brav.

Holmestad er tidligere direktør i Swix Sport og ledet i tre år planleggingen og gjennomføringen av Ungdoms-OL på Lillehammer. Brøtningen er nå bosatt på Gjøvik.

Styret i Brav respekterer Holmestad sin beslutning.

- Vi er takknemlig for arbeidet Holmestad har lagt ned under hans periode som leder for selskapet. Det er igangsatt og gjennomført flere tunge endringsprosesser, blant annet på organisasjonssiden. I tillegg er det investert i og innført en rekke nye IT-systemer og arbeidsmetodikker, som vil gi resultater framover, sier styreleder i Brav, Trond Solberg ifølge pressemeldingen.

Søker etter ny adm.dir

Brav er i ferd med å utvikle seg til et globalt merkevarehus, og har som visjon å gjøre drømmer til minner. Selskapet har som ambisjon å skape lønnsom vekst gjennom markedets beste produkter, en effektiv verdikjede og digitalt lederskap. Selskapet har langsiktige eiere i Ferd som nå investerer tungt for å nå disse ambisjonene. Blant annet bygger selskapet et nytt automatisert sentrallager som vil åpne på Lillehammer i 2020.

Styret vil umiddelbart igangsette arbeidet med å finne en ny administrerende direktør. SpencerStuart er engasjert som rådgiver i denne prosessen. Holmestad vil fortsette i stillingen fram til 1. august. I overgangsperioden fra da til en ny administrerende direktør er på plass har styret valgt å konstituere Åge Skinstad som administrerende direktør. Skinstad vil ha denne rollen i tillegg til rollen som Brand Director i Swix/Toko.

Artikkeltags