Forventet salgspris 70 millioner for trinn 2 på Sjusjøparken

Trinn 2 består av 20 leiligheter med størrelse fra 49 – 118 kvadratmeter og vil bygges på tomta hvor gamle Sjusjøen Høyfjellshotell tidligere lå. Forventet salgspris er cirka 70 millioner kroner totalt. Illustrasjon.

Trinn 2 består av 20 leiligheter med størrelse fra 49 – 118 kvadratmeter og vil bygges på tomta hvor gamle Sjusjøen Høyfjellshotell tidligere lå. Forventet salgspris er cirka 70 millioner kroner totalt. Illustrasjon.

De første leilighetene på Sjusjøparken ble godt mottatt i markedet. Nå kommer trinn 2 med ytterligere 20 leiligheter for salg.

DEL

Det skriver Fundamentgruppen i en pressemelding.

Trinn 2 består av 20 leiligheter med størrelse fra 49 – 118 kvadratmeterog vil bygges på tomta hvor gamle Sjusjøen Høyfjellshotell tidligere lå. Forventet salgspris er cirka 70 millioner kroner totalt.

Byggestart neste år

Det planlegges byggestart våren 2019, og de første leilighetene er planlagt ferdigstilt sommeren 2020.

Totalt består prosjektet av cirka 86 leiligheter med en total salgsverdi på nærmere 270 millioner kroner.

– Som utbygger har vi lagt vekt moderne leiligheter med høy standard og tiltalende fasader med uteplass og balkonger til alle leilighetene. Her har man alt man trenger i kort avstand fra sin egen dør - skiløypene rett utenfor, gangavstand til dagligvare, sportsforretning og serveringssteder, sier Terje Gjeisklid.

Flere byggeprosjekter

Sjusjøparken Utvikling AS som utvikler eies av Fundament Gruppen AS ved Terje Gjeisklid og Cato Åslie (50 prosent eierskap) og Sisa Invest AS ved Bjørn Dæhlie (50 prosent eierskap). Selskapet har kjøpt fire tomteområder sentralt på Sjusjøen der det gamle høyfjellshotellet i sin tid lå.

Fundament Gruppen AS og Sisa Invest AS har lang erfaring med store byggeprosjekter rundt i landet både på bolig, næring og fritidsboliger. Eierne har stor tro på Sjusjøen som destinasjon og ser at Sjusjøen er langrennsdestinasjon nummer 1. Selskapene har flere felles byggeprosjekter og Sjusjøen er et av mange prosjekter som skal realiseres den nærmeste tiden.

– Sjusjøen er som kjent et vintereldorado for skientusiaster, hvor du får tidlig snø og hvor det er snøsikkert gjennom hele sesongen. Området har også flotte muligheter også på sommerstid med supre turmuligheter og flotte sykkelstier. Det er denne unike kombinasjonen som gjør at vi ønsker å investere i dette området i årene fremover.

Artikkeltags