Tre partier spør ordføreren: Hvorfor var bare Ap på befaring?

Artikkelen er over 1 år gammel

Senterpartiet, Ringsaklista og Pensjonistpartiet ønsker svar fra ordføreren i kommunestyret onsdag 21. november.

DEL

De vil vite hvorfor det 7. november bare var tre Ap-politikere som var på befaring på Ringsaker bo- og aktivitetssenter og hadde møte med pårørende.

– Siden vi som partier ikke har blitt invitert til å delta i dette møtet, lurer vi på hvordan utvelgelsen av de politikerne som deltok i møtet er gjort? Hvor mange partier/politikere har blitt forespurt om deltakelse på møte/befaring, spør partiene i en mail sendt kommunen. Mailen fra de tre partiene var tirsdag unntatt offentlighet, men ble onsdag offentliggjort da hemligholdet skyldtes en tastefeil.

Se også video:

    - Pisslukta sitter i gulvet på Ringsaker bo- og aktivitetssenter, sier Unni Alfredsen og forteller at de pårørende enkelte ganger ikke orker å sitte inne på farens rom. Kommunalsjef Sverre Rudjord forstår kritikken, men forteller at kommunen har startet prosessen med å bygge et nytt sykehjem. Til våren vil politikerne få saken om nytt sykehjem i Moelv på sitt bord.

    Varaordfører Geir Roger Borgedal, formannskapsmedlem Siv Mali Høyby og leder i omsorgskomiteen Svein Rømo, alle Ap, møtte pårørendegruppa som med Unni Alfredsen i spissen har satt boforhold og aktiviteter på Ringsaker bo- på dagsordenen.

    Les også: – Hvorfor lukter det tiss, oldemor?

    Artikkeltags