Ringsakerprisen til Skafferiet-Charlotte

Det var en rørt og takknemlig innehaver av Skafferiet som tok imot prisen til stående applaus fra publikum. Foto: Jan Rune Bakkelund.

Det var en rørt og takknemlig innehaver av Skafferiet som tok imot prisen til stående applaus fra publikum. Foto: Jan Rune Bakkelund.

Artikkelen er over 4 år gammel

– Jeg håper dere synes det er "litt brukbart" at jeg prøver å sette Helgøya og Ringsaker på verdenskartet, sa Charlotte H. Sveinsen da hun tok imot Ringsakerprisen.

DEL

Det var en rørt og takknemlig innehaver av Skafferiet som tok imot prisen til stående applaus fra publikum.

Se også:

– Først fikk svenskene en pris så jammen en østfolding også. Det kan bare bety at Ringsaker er utrolig inkluderende, sa hun leende.

Trengte noe eget

Charlotte H. Sveinsen er egentlig østfolding og byjente, men kjærligheten tok henne til Helgøya.

Les også: Dette er prisvinnerne

– Min største utfordring med å flytte var mangel på mennesker, det var mer rådyr enn folk. Jeg var innstiltt på å bli kjent med de i nærmiljøet og ble tatt godt imot selv om jeg hadde mange rare ideer. Det tok lang tid å venne seg til at der andre sa "heeelt fantastisk" sa dere at «det er brukbart». Med årene har Ringsaker tatt opp mye plass i mitt hjerte. Den største forskjellen som har skjedd mens jeg ha bodd her er at folk framsnakker hverandre mer. Jeg håper dere synes det er "litt brukbart" at jeg prøver å sette Helgøya og Ringsaker på verdenskartet, sa prisvinneren.

Les også: Ikea vant byggeskikkprisen

Artikkeltags