Ringsaker Blad er nemlig langt fra avkledd. RB finnes nå som både papiravis, eAvis og nettavis. Papiravisa er velkjent. eAvisa er den digitale versjonen av papiravisa som du kan bla i på pc, nettbrett eller smarttelefon. Nettavisa gir nyhetsoppdateringer og reportasjer, som RB leverer hver dag uka igjennom. De som har etterlyst RB daglig får det på vår nettavis. I tillegg får abonnenter daglig eavisa Ekstra med nyheter fra inn- og utland.

Keiserens nye klær? Nei da, RB byr abonnenter noe ut over innholdet i papiravisa. Fra med i dag gjør vi digitale lesere kjent med begrepet RB+ på vår nettavis. Saker som er merket med RB+ må du være abonnent for å lese. Det koster ikke abonnenter noe ekstra. Du trenger bare å logge deg på og opprette en aID-bruker. Dette «id-kortet» er inngangen til å få tilgang til alt Ringsaker Blad-innhold digitalt. Din aID gir gir deg tilgang til innhold du har betalt for. Å skaffe seg aID gjøres enkelt på Ringsaker Blads nettsider. Allerede er nesten 2000 RB-abonnenter aID-brukere.

LOGG INN HER!

Den nakne sannhet er slik: Folks medievaner er i stor endring. Nyheter leses like mye på nett som på papir. Sist uke hadde RB i snitt nesten 10.000 unike nettlesere daglig. Slik er det blitt. Utfordringen er å utvikle digitale nettaviser som sikrer at leserne fortsatt betaler for journalistikken.

Å stå ribbet til skinnet ønsker ingen. Uavhengig av hvordan saker distribueres i vår nye mediehverdag, er det journalistikken som er grunnlaget for det vi gjør. For å kunne presentere de gode lokale nyhetene, er vi avhengige av å tjene penger. Uansett om du leser saken på nett eller papir. Aviser har i mange år levert nyheter og reportasjer gratis på nett, men det koster å drive journalistikk. Det finnes ingen bedrifter som kan overleve uten å ta seg betalt for jobben de gjør eller produktet de lager. Å opprettholde en god lokalavis for Ringsaker er vår oppgave. Det tror vi lesere er opptatt av, og vil betale for, slik de har gjort med papiravisa i alle år.

Ringsaker Blad er kledd for den digitale endringen som foregår. Nyhetssaker, reportasjer, bildeserier kan presenteres annerledes på nett. I tillegg kan du på nett se levende bilder.

Vi blir kanskje ikke mer sexy på nett, men vi lover å levere nyheter tilpasset våre lesere. Vi lover å være like engasjerte, kritiske, nysgjerrige, omsorgsfulle og oppmerksomme på nett som på papir.

Er du allerede abonnent på papir trenger du kun å registrere deg for å få tilgang på nett. Det er også mulig å velge kun digitalt abonnement for dem som ønsker det. Logg på!