Espen tar med seg Ole Ivars til Moelv: – Gleder meg vanvittig til å spille på hjemmebane

Klar for Moelv: Espen Hagen Olsen Her omkranset av Bjørn Elvestad på gitar (til venstre) William Kristoffersen, bass og vokal og Arne Willy Foss, blåserinstrumenter (til høyre) og Morten Nyhus på trommer. Bandets grunnlegger Ole Ødegård på keyboard. er ikke synlig.

Klar for Moelv: Espen Hagen Olsen Her omkranset av Bjørn Elvestad på gitar (til venstre) William Kristoffersen, bass og vokal og Arne Willy Foss, blåserinstrumenter (til høyre) og Morten Nyhus på trommer. Bandets grunnlegger Ole Ødegård på keyboard. er ikke synlig. Foto:

Lørdag kommer modølen Espen Hagen Olsen som vokalist for Ole Ivars hjem for å spille i Limtrehallen.

DEL

Hallen rigges for julebord og konsert. Trekkplasteret for modøler i førjulsstemning er altså Ole Ivars hvor Espen Hagen Olsen er vokalist i det populære dansebandet.

– Mine forventninger til lørdagen er høye og jeg gleder meg vanvittig til å spille på hjemmebane. Jeg har hørt at mange skal komme og at flere bedrifter har valgt å legge julebordet sitt der. Så jeg håper på en salig blanding av unge og gamle som vil ta seg en førjulsfest denne lørdagen, melder Hagen Olsen.

Ekstra julestemning

Hagen Olsen tok over som vokalist i begynnelsen av året etter Tore Halvorsen som ga seg i bandet til jul i fjor.

Han forteller at han stortrives med sine nye kolleger.

– Ole Ivars er 55 år i år, så vi er i jubileumshumør. I Moelv vil vi by på både gamle og nye låter. Vi ga ut ny CD og vinyl i sommer, så noen av låtene fra plata vil bli servert. I tillegg så skal vi lage litt ekstra julestemning med noen julelåter også. Den første låta jeg sang inn med Ole Ivars var faktisk julelåta «Nå kjæm jula snart» som i disse dager ligger på niende plass over de mest spilte Ole Ivars låtene på Spotify.

Fortsatt bra plass

Det er Ufuk Yasar ved Vanntårnet som har bestilt Ole Ivars og rigger til i Limtrehallen

– Tanken var at bedrifter i Moelv og modøler skal få et skikkelig julebord. Det er mulig å spise julemat først og så kommer konserten med Ole Ivars etterpå, sier han.

Han har fortsatt bra med plass til gjester.

– Ja, jeg kunne ønsket meg flere bestillinger, men jeg håper at modølene og andre kjenner sin besøkelsestid i lørdag. Ole Ivars er meget bra på dette, og det vil bli god stemning, sier han.

Etter Ole Ivars går Kalle Føtters på scena og spiller utover natten.

Artikkeltags