– Når vi får gode tilbakemeldinger og skjønner at folk trives, da er vi fornøyd

Troverdig og Inspirerende: Sunniva Gylver holdt en engasjerende og flott tale i Sjusjøen fjellkirke søndag. Etter gudstjeneste var det jordbær, kaffe og kake på kirkebakken. Foto: Jan Rune Bakkelund

Troverdig og Inspirerende: Sunniva Gylver holdt en engasjerende og flott tale i Sjusjøen fjellkirke søndag. Etter gudstjeneste var det jordbær, kaffe og kake på kirkebakken. Foto: Jan Rune Bakkelund

Artikkelen er over 1 år gammel

Sommerfestuka på Sjusjøen har vært en fest fra ende til annen. Arrangørene får fortjent toppkarakter.

DEL

– Det har vært godt over 1000 mennesker på våre arrangementer. Folk har deltatt på vandringer, konserter og gudstjenester, det har vært helt suverent, sa Magne Mjærum på slutten av søndagens festgudstjeneste i Sjusjøen fjellkirke. Hele 220 mennesker overvar gudstjenesten som Sunniva Gylver ledet på en særdeles god måte. Både hun og arrangørene av Sommerfestuka får toppkarakter.

Fullt helt til døra

– Knelende blir allting større, også jeg selv, sa Gylver i sin preken som gjorde inntrykk på tilhørerne til og med i inngangspartiet, for også der satt det mange denne søndagen. Det var spennende å oppleve en formidler av Gylvers kapasitet. Hun var en skoleflink jente som ung, og flink er hun definitivt den dag i dag.

– Når vi får gode tilbakemeldinger og skjønner at folk trives, da er vi fornøyd, sa Magne Mjærum. Den tidligere lederen av leirskolen i Mesnali, er en gave til Sjusjøen. At han søndag kunne koste på seg et bredt smil mens han serverte jordbær, bare understreket suksessen for den tredje Sommerfestuka.

– Så mye velvilje

– Vi møter så mye velvilje her oppe, sa Mjærum og delte ut fortjent ros til allmenningene, Kiwi og Jan Arne Haukåssveen. De to sistnevnte bidro til at publikum fikk gratis jordbær og kringler. De frivillige med Ola Rusaanes, Ingjerd Olimb Andersson, Erik Holm og Arne Landmark i spissen ble også takket og hyllet for sin innsats.

– Kirkebakken skal være et samlingssted, sa Mjærum og det var det til gagns søndag i det praktfulle været.

Under festgudstjenesten bidro Lisabeth Kvalevaag-Holm med sang og Sjur Magnus, organist, med musikk på et høyt nivå. Magnus hadde glemt igjen sine briller hjemme, men spilte gnistrende med sine progressive solbriller.

Sommerfestuka i regi av fjellkirka og Norsk Misjonsselskap, kommer mange til å ha gode minner om i lang tid.

Artikkeltags