Norske Talenter til Hamar i morgen - søker ringsaksokninger

– Det var første gang jeg rappet foran kamera og så mye publikum. Jeg møtte også andre unge talenter bak scenen, sier Anders Bækkevold. Foto: TV2.

– Det var første gang jeg rappet foran kamera og så mye publikum. Jeg møtte også andre unge talenter bak scenen, sier Anders Bækkevold. Foto: TV2.

Norske Talenter på er tilbake med en ny sesong på TV 2, og torsdag kommer castingteamet til Hamar. – Vi håper å se ringsaksokninger på audition, sier modølene Trine Slaatsveen og Amalie Cronfelt Aasen.

DEL

Begge er med i produksjonsteamet til det populære TV-programmet.

Senere i høst starter innspillingen av den niende sesongen av Norske talenter.

Muligheter for alle

– Torsdag 14. September kommer vi til Hamar for å sjekke ut hva Mjøstraktene har å by på. Vi ønsker å møte folk som gjerne vil vise frem noe de brenner for, sin hobby, sitt talent, sitt engasjement eller det de er interessert i. Absolutt alle er velkomne! Jeg oppfordrer hver enkelt til å tenke utenfor boksen «talent». Så lenge du eller dere har interesse for noe og en glede over å vise det frem – kom til oss! Her finnes ingen begrensninger, sier Slaatsveen.

Torsdagens opplegg er precast, som er en uformell audition uten kamera og dommere tilstede. De som møter opp og går videre derfra, får muligheten til å opptrå foran dommere i oktober/november måned.

– Gå inn på tv2.no/delta og meld deg på for å komme på precast.

Danse for Bieber-danser?

I år har Norske Talenter et nytt dommerpanel, med to nye dommere som inntar dommerbordet.

– Vi er veldig glade for å ha med oss både Mia Gundersen og Bjarne Brøndbo også i år, og ønsker Janne Formoe og Mona Berntsen velkommen inn.

Mona Berntsen har vært Justin Biebers danser, og fulgt han under hans turnereise de siste årene.

– Det blir en forrykende reise, og alle dommerne gleder seg veldig til å både høre, se og oppleve alle deltakere som blir med  oss denne sesongen, sier produksjonslederen.

Artikkeltags