Hanna (24) åpner nasjonal konferanse i Oslo spektrum med å snakke om ku

Hanna Storlien jobber i Geno. Foto: Privat

Hanna Storlien jobber i Geno. Foto: Privat

På den samme scenen skal blant andre Jens Stoltenberg og Erna Solberg stå.

DEL

9. januar er det duket for NHO sin årskonferanse i Oslo Spektrum. På scena står blant andre Hanna Storlien fra Ringsaker. Hun skal holde åpningsinnlegget.

Storlien jobber i Geno.

Setter agendaen

– NHO setter med denne nasjonale konferansen agendaen for mange politiske debatter i Norge det kommende året. Det er et nåløye å komme på scena, derfor er det ekstra spennende at Hanna skal på scena og åpne hele konferansen, sier kommunikasjonsrådgiver i NHI Innlandet, Linn Alicia Slora Kristiansen.

NHOs sjef i Innlandet, Jon Kristiansen, sier det er stor stas at Storlien fra Ringsaker skal åpne konferansen.

– Det er på mange måter den råeste scena å holde et åpningsforedrag på. Så dette er utrolig moro.

– Veldig moro

Storlien sjøl synes det er veldig moro å ha fått oppdraget og ser frem til å representere Geno på konferansen.

Les også: Eliteoksen fra Brumund

– Jeg skal snakke om sårbarhet i en global verden. Vi har avlet på de lavt arvbare egenskapene fruktbarhet og helse på Norsk Rødt Fe siden 70-tallet. Vi fikk liten internasjonal forståelse for vektleggingen på den tiden, men i dag gir disse egenskapene store konkurransefortrinn og nettopp disse egenskapene bidrar til at vi lykkes internasjonalt. Storfeavl kan kanskje høres traust ut, men teknologien som ligger bak har en enorm endringshastighet. Jeg skal også snakke litt om hensikten med avlsarbeidet på NRF og hva slags teknologi vi har tatt i bruk i NRF-avlen.

Artikkeltags