Se hva Morten Ramm og Erik Solbakken gjør i Mesnali

Norsk Fjernsyn lager et nytt humorkonsept for TV2 som består av flere ulike filmer, alle med Morten Ramm og Erik Solbakken i hovedrollene. Foto: Adele Gyllenhammar.

Norsk Fjernsyn lager et nytt humorkonsept for TV2 som består av flere ulike filmer, alle med Morten Ramm og Erik Solbakken i hovedrollene. Foto: Adele Gyllenhammar.

Artikkelen er over 2 år gammel

Norsk Fjernsyn holder på med et nytt humorkonsept for TV2, som delvis spilles inn i Mesnali denne uka.

DEL

– Vi kan ikke fortelle for mye, men vi lager et nytt humorkonsept for TV2 som består av flere ulike filmer, alle med Morten Ramm og Erik Solbakken i hovedrollene. På Mesna Islandshest Senter tok vi opp de første scenene til en av filmene, som handler om motstandskampen under andre verdenskrig. Vi gleder oss til å få vist det på tv neste år. Vi hadde noen veldig fine innspillingsdager på Mesna, og Mensa Islandshest Senter leverte på høyeste nivå, sier Adele Gyllenhammar i produksjonen.

OL-reklame

Teamet på 14 personer er i Mesnali fram til tirsdag. De bruker både bygninger og uteområder.

Les også: – Dere har noe Hollywood ikke har

Mesna Islandshestsenter har satset på å bli en filmlokasjon etter innspillingen av filmen «Birkebeinerne».

Les også: Filmturisme ved Mesna

– Vi har hatt mange artige besøk her i etterkant, blant annet av et britisk TV-team som skulle lage reklame for OL Sør-Korea. De trengre en hest som galopperte i snø. På grunn av snømangel flyttet de innspillingen til Frankrike. Der var det for lite snø, så de tok turen hit i stedet, sier Camilla Li ved Mesna Islandshest Senter.

Tilbakemeldingene de får er positive.

– Dette ligger midt i smørøyet, og vi har mange fasiliteter og muligheter. I tillegg er det stille her, og tilgang til både byer og natur like ved.  Det er artig at folk vil bruke oss, sier Li.

Artikkeltags