Gir 500.000 kroner til Redd Barna

Hvert år siden 2015 har Moelven gitt en større gave til Redd Barna. I stedet for en gave til hver og en av de om lag 3400 medarbeiderne, velger Moelven et veldedig formål som erstatning for den tradisjonelle firmagaven til jul.

DEL

Det melder de selv i en pressemelding.

- Også i år går denne gaven til Redd Barna. Vi opplever det å støtte deres innsats som svært meningsfylt. Vi er stolte av å kunne bidra til skolegang og utdanningsmuligheter for barn som lever i noen av verdens fattigste land, sier konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven.

Kristiansen forteller at gaven til Redd Barna har blitt en godt mottatt tradisjon av medarbeiderne i Moelven.

- Ved å gi et større beløp i pengegave til Redd Barna, kan vi i fellesskap bidra til å gjøre en forskjell for andre mennesker, noe som monner, sier han.

Generalsekretær i Redd Barna, Birgitte Lange, retter en stor takk til Moelven og deres ansatte for en fantastisk og raus julegave.

- Moelvens støtte gjennom mange år gir Redd Barna muligheten til å fortsette vårt viktige arbeid for å sikre mange barn og unge utdanning av god kvalitet, sier Lange.

Redd Barna kjemper for barns rettigheter og for at alle barn skal overleve, lære og være trygge. De jobber i 120 land og er verdens ledende uavhengige organisasjon for barn.

Artikkeltags