Nå skal Moelven også satse på rekkehus

Moelven utvider boligtilbudet med rekkehus og flermannsboliger

DEL

- Med flere smarte modulløsninger i markedet har vi mer å tilby våre kunder, sier direktør Lars Brede Aandstad i Moelven Byggmodul Hjellum AS.

Moelven Byggmodul Hjellum AS produserer i dag moduler til leilighetsbygg, men nå skal selskapet også levere rekkehus og flermannsboliger, kommer det fram i en pressemelding torsdag morgen.

- I løpet av 16 til 18 uker står alt klart til innflytting. Da er hele løpet fra prosjektering, graving, innendørs produksjon og montasje til et ferdig hus unnagjort, forteller Aandstad.

Moduler tilsier en rask byggeprosess. Boligene bygges i fabrikken samtidig som grunnarbeid foregår ute på tomten.

Flermannsboligene fra Moelven kan bygges i to etasjer, og kan velges som firemannsbolig, seksmannsbolig eller åttemannsbolig. Rekkehusene leveres i to eller tre etasjer.

- Ved å kombinere leilighetsbygg, rekkehus og flermannsboliger når vi ut til et større marked med en bredere produktpakke, samtidig som utbyggere får utnyttet tomtene bedre der ulike boligkombinasjoner er aktuelt. Dette har mange etterspurt, og endelig er vi klare til å levere, sier Aandstad.

I vinter ble det sendt ut permitteringsvarsel ved fabrikken på Hjellum på grunn av redusert ordretilgang på leilighetsbygg.

- Med flere smarte modulløsninger i markedet har vi mer å tilby utbyggerne, sier Aandstad.

Artikkeltags