- Vi er veldig stolte av Moelven nå

Stolte: Disse fire lederne er en del av Moelven industrier og var ekstra stolte mandag kveld. Fra venster: Simen Kristiansen (Markedsjef i Moelve Wood), Anita Mørdre (finanssjef i Moelven Industrier ASA), Elisabeth Davies (forretningsutvikler logistikk Moelven Industrier ASA), Petter Fjeld Bjerke (driftssjef på Moelven Mjøsbruket AS).

Stolte: Disse fire lederne er en del av Moelven industrier og var ekstra stolte mandag kveld. Fra venster: Simen Kristiansen (Markedsjef i Moelve Wood), Anita Mørdre (finanssjef i Moelven Industrier ASA), Elisabeth Davies (forretningsutvikler logistikk Moelven Industrier ASA), Petter Fjeld Bjerke (driftssjef på Moelven Mjøsbruket AS). Foto:

Fire deltakere på SIKT-konferansen gledet seg ekstra mye over kvelden i Moelv.

DEL

De er nemlig ledere i ulike stillinger i Moelven-konsernet.

- Det var artig å få beskjen om at Moelven skulle være vertskap for denne delen av SIKT-konferansen, sier Anita Mørdre som er finanssjef i Moelven Industrier ASA.

Veldig stolte

De fire fra Moelven var valgt ut til å representere bedriften. I tillegg til Mørdre var det Petter Fjeld Bjerke, driftssjef på Moelven Mjøsbruket, Simen Kristiansen, markedssjef i Moelven Wood AS og Elisabeth Davis, forretningsutvikler logistikk i Moelven Industrier ASA.

- Det er fantastisk å være endel av denne konferansen. Her er det samlet 200 unge ledere som ønsker å se framover. Da er det artig at de kommer hit. Moelven og treindustrien blir viktig for framtiden, og da passer det bra å samles her, mener Kristiansen.

De legger ikke skjul på at de har hatt forventninger til konferansen.

- Det har vi, og vi er veldig fornøyde. Det er fantastisk å se denne hallen. Jeg er veldig positivt overrasket over hvor bra det er blitt. Dette er spenstig av Moelven, sier Davis.

Blir kjent med andre

I tillegg til å være stolte over å representere Moelven på en slik konferanse gleder de seg over å møte nye mennesker.

- Her blir vi kjent med mange innenfor ulike deler av næringslivet i Norge. Det er alltid bra å kjenne andre og hva de holder på med, sier Petter Fjeld Bjerke.

De ønsket å nyte kvelden.

- Det skal vi gjøre, og så skal vi være stolte av arbeidsgiveren vår, avsluttet kvartetten fra Moelven Industrier.

Artikkeltags