Noen som savner en ilder? Pelsdyr på rømmen i Gaupen

TAM ILDER: Myet tyder på at den var en slik skapning som var på farten langs Heggenhaugvegen julekvelden (Illustrasjonsfoto).

TAM ILDER: Myet tyder på at den var en slik skapning som var på farten langs Heggenhaugvegen julekvelden (Illustrasjonsfoto).

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En lodden skapning på vandring langs Heggenhaugvegen julekvelden takket nei til stekt ribbe, ville heller ha rå kylling.

DEL

Et fluffy lyst brungult pelsdyr kom rullende på typisk ildervis langs Hegenhaugvegen ved sjutida julekvelden. Mest sannsynlig var det en rømt kjæleilder på jakt etter mat og herberge for natten. Nest mest sannsynlig en sliten og pjuskete mink på rømmen fra en pelsfarm.

Den arme omstreiferen reagerte på anrop og kom bort til den åpne bildøra. Der fikk den tilbud om å bli med hjem på julefeiring med ribbe og pølse, men takket pent nei. Den lodne krabaten labbet i stedet inn under bilen, ut på andre siden, humpet videre nedover langs vegen og inn bak kyllinghuset til Eivind Koller.

Pelsdyret ville vel heller ha rå kylling enn ribbe, men gikk etter alt å dømme glipp av begge deler. Kyllingfarmeren ble varslet pr sms, men kunne berolige observatøren med at alle luker var forsvarlig skalket. Noen hundre meter videre langs Heggenhaugvegen ligger et topp moderne hønsehus med 7000 hvite italienere, men vandreren klarte neppe å ta seg inn der heller.

Artikkeltags