Kraftig avkjøring nord for Moelv - bilfører er funnet og fraktet til sykehus

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet fikk rett etter klokka fem søndag morgen melding om at en bil hadde kjørt av vegen ved krigsminnemerket ved Lundehøgda

DEL

- Vi fikk melding om en bil som hadde kjørt utfor i en grøft. Vi drar til stedet, men finner ingen fører eller pasassjerer. Vi frykter at noen er skadet, men ikke er i stand til å gi uttrykk for det, så vi søker i området med hundepatrulje og helikopter. Vi fant tilslutt en person i nærheten som vi fraktet til sykehuset på Lillehammer. Der tok vi en blodprøve som viste at føreren var påvirket av alkohol, sier operasjonsleder Atle. B von Obstfelder.

Føreren har fått førerkortet beslaglagt.

- Når vi stoppet føreren framstod han som uskadd, men på grunn av denne typen utforkjøring kjørte vi han til sykehus, hvor vi tok en blodprøve. Jeg vet ikke noe mer om tilstanden til føreren, men bilen er et totalvrak, sier Obstfelder.

Flere forbipasserende har stilt seg undrende til at bilen ikke hadde blitt hentet av bilberginga i tolv tida, men bilberger skal nå være på vei.

- Bilen stod ikke trafikkfarlig til, men etter flere henvendelser fra forbipasserende er nå bilberger på vei, sier Obstfelder.

Artikkeltags