Lensmann Krogstad slutter i Ringsaker

Terje Krogstad

Terje Krogstad

Artikkelen er over 1 år gammel

Terje Krogstad blir sjef for hele Gudbrandsdalen og Hedmarken.

DEL

Politiledelsen for Innlandet er på plass.

Samtlige ledere til ledergruppen i Innlandet er nå tilsatt, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Sist ble stillingene som geografiske driftsenhetsledere, leder felles enhet for forebygging og leder felles enhet for etterforskning og etterretning tilsatt.

– Jeg er godt fornøyd med at alle lederne nå er tilsatt og ser frem til oppstarten av nytt politidistrikt med dyktige ledere og medarbeidere, sier Johan Brekke, politimester i Innlandet politidistrikt.

Lederne for de tre geografiske driftsenhetene er tilsatt, og Linn Hilde Fosso tiltrer som leder i geografisk driftsenhet vest (tidligere Vestoppland), Terje Krogstad i midt (Gudbrandsdalen, Hedmarken) og Tom Johnsen i øst (Østerdalen, Glåmdalen, Kongsvinger-regionen).

Administrasjonssted for de ulike driftsenhetene er henholdsvis Gjøvik, Lillehammer og Elverum.

Fosso er i dag fungerende leder for tidligere Vestoppland politidistrikt, Krogstad er i dag lensmann i Ringsaker og Johnsen er prosjektleder for implementeringen av nytt politidistrikt i Innlandet.

Gjennom etableringen av nytt politidistrikt opprettes en enhet for forebygging og en enhet for etterretning og etterforskning. Arne Wiggo Rognås som i dag leder seksjon for strategi og forebygging ved Hamar politistasjon vil lede funksjonell enhet for forebygging.

Bjarte Espe vil lede enheten for etterforskning og etterretning, han er i dag avsnittsleder for avsnitt for organisert kriminalenhet som ligger under Felles kriminalenhet. Ansatte i ulike funksjoner i ny struktur vil være på plass til 1.april 2018, og de nye lederne vil samtidig tre inn i sine nye stillinger.

Artikkeltags