Inger og Odd kan kalles skikkelige veteraner - hedret for innsatsen

60: Inger Vangen og Odd Gude Dambuen ble tildelt diplom for 60 års medlemskap i Arbeiderpartiet av stortingsrepresentant Jan Bøhler. Til venstre på bildet er leder av Ringsaker Ap Willy Kroken.

60: Inger Vangen og Odd Gude Dambuen ble tildelt diplom for 60 års medlemskap i Arbeiderpartiet av stortingsrepresentant Jan Bøhler. Til venstre på bildet er leder av Ringsaker Ap Willy Kroken. Foto:

DEL

Denne uka arrangerte Veterangruppa i Ringsaker Ap Veterantreff for andre år på rad for sine veteraner fra 60 år og oppover. 70 personer var med på samlingen der flere av dem ble hedret for langt medlemskap i Arbeiderpartiet. To av dem har vært medlemmer i hele 60 år. Inger Vangen og Odd Gude Dambuen ble tildelt diplom for 60 års medlemskap i Arbeiderpartiet. Det skriver Arbeiderpartiets Finn Havik i  en pressemelding.

Stortingsrepresentant Jan Bøhler fra Oslo var invitert for å ta seg av utdelingen av hedersbevisningene, i tillegg til å prate om integreringspolitikk i praksis med de erfaringene han har fra sitt grasrotarbeid i Groruddalen i Oslo.

- Dere har gitt så mye og jeg blir rørt og stolt av å være sammen med så mange bunnsolide samfunnsbyggere som her i Moelv i dag. Her har dere trommet sammen til fullsatt møte i Folkets Hus, der dere har vært med på å bygge samfunnet på plikt og rett og ekte solidaritet hvor vi stiller krav til hverandre. Det har dere veteranene stått for hele livet, og vi trenger mer av det, ikke mindre. Ellers vil velferdsstaten gå i oppløsning, sa Bøhler i sin tale.

Den nystartede sanggruppa i Ringsaker Ap, med bistand av Bernt Egil Torp, bidro med musikk på arrangementet.

Foredrag: Jan Bøhler under sitt foredrag om god integreringspolitikk i praksis.

Foredrag: Jan Bøhler under sitt foredrag om god integreringspolitikk i praksis. Foto:

Artikkeltags