Her er Innlandets nye SV-styre

Ledertrioen: Amund Røhr Heggelund, Anne Lise Fredlund og Jørn Grøtberg.

Ledertrioen: Amund Røhr Heggelund, Anne Lise Fredlund og Jørn Grøtberg. Foto:

DEL

Denne helga gjennomførte Innlandet SV sitt første ordinære årsmøte. Karin Wiik gikk av som fylkesleder. Anne Lise Fredlund overtar et fylkeslag med tro på en ny retning i norsk politikk:

– Vi ser at vi har hatt medlemsvekst i så å si alle lokallag i året som har gått. Det er godt å konstatere at Innlandet SV er et parti i vekst som er samla og offensive. Nå er vi utålmodige etter å utfordre den blå og usolidariske politikken vi ser regjeringa tvinger på oss i innlandet, uttaler Fredlund i en pressemelding.

Anne Lise Fredlund ble valgt ved akklamasjon, og med seg har hun Jørn Grøtberg og Amund Røhr Heggelund som nestledere.

– Jeg ønsker meg et varmere samfunn med små forskjeller blant folk hvor alle føler tilhørighet. Da må vi blant annet ha en offensiv distriktspolitikk, et landbruk som er rettferdig for både små, mellomstore og store gardsbruk, læreplasser for alle ungdommene våre som ønsker et fag- eller svennebrev og ikke minst et sterkt SV i kommuner og fylke, sier Jørn Grøtberg, 1. nestleder.

2. nestleder Amund Røhr Heggelund er godt fornøyd med årsmøtet:

– Vi er et parti i vekst og det merkes! Engasjement, temperatur og tro på en ny retning i norsk politikk er det som kjennetegnet årsmøtet i Innlandet SV i helga. Vi har hatt spennende og viktige diskusjoner om Innlandets rolle som navet i utviklingen av det grønne Norge, både gjennom landbruket, teknologiutvikling og kunnskapsmiljøene vi har i vår region.

I tillegg til ledertrioen består nå fylkesstyret i Innlandet SV av Hilde Mari Bjørke (Løten), Ranveig Kjelsnes (Hamar), Dag Øystein Alfheim (Nord-Odal), Karin Lervang (Rendalen), Svein Holen (Vågå), Eva Kahn (Gjøvik), Victoria Røed (SU) og Sigurd Holand (SU). Varamedlemmer er Anne Bi Hoffstein (Hamar), Simon Pettersen (Lillehammer) og Mizanur Rahaman (Lillehammer).

Det er fire utvalg i Innlandet SV. Eva Kahn leder Kvinnepolitisk utvalg, Karin Lervang leder Landbrukspolitisk utvalg, Svein Holen leder Faglig utvalg og Anne Bi Hoffstein leder Miljøpolitisk utvalg.

Artikkeltags