Bruker sommerferien som skuespillere i Kusvea

Bildet: Familien de Flon Holmstrøm er alle med på Emil-forestillingen under Sommer i Prøysen. Bak: Linda og Brage. Foran: Leah (til høyre) og Adele.

Bildet: Familien de Flon Holmstrøm er alle med på Emil-forestillingen under Sommer i Prøysen. Bak: Linda og Brage. Foran: Leah (til høyre) og Adele. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Familien de Flon Holmstrøm har et litt annerledes sommerprosjekt. De kommende ukene blir mor, far og to døtre å se på Emil – årets utendørsforestilling under Sommer i Prøysen.

DEL

Egentlig var det tvillingdøtrene Leah og Adele (10 år) som skulle på audition til sommerens storproduksjon i Kusvea.

– Men så meldte jeg på Brage også, siden han likevel skulle kjøre jentene. Jeg var med dem på audition, og så ble jeg også utfordret på om jeg ikke kunne bli med jeg også. Så vips så var vi med alle sammen, forteller mor Linda de Flon Holmstrøm i en pressemelding fra Ringsaker kommune.

Foreldrene hadde nok sett for seg at de skulle være med som statister, men det ene tok det andre og plutselig var familien castet som Prosten og Prostinnen med døtre.

– Vi hadde vel ikke egentlig tenkt at vi skulle ha noen spesiell rolle i stykket, men vi endte jo opp med både replikker og med å synge og danse, ler far Brage Holmstrøm.

Stor fordel

Familien er enige om at det er lurt at alle er med hvis først noen skal være med på teateroppsetninger av denne typen.

– Det krever jo mye tid, både i månedene før premieren og mens forestillingene pågår. I stedet for at resten av familien skal bruke tida på å vente på de som er med, synes vi det er veldig fint å gjøre dette til et familieprosjekt i stedet. Og så er det jo kjempegøy, sier familien de Flon Holmstrøm.

Artikkeltags