Slik vil Prøysenhuset bygge nytt tilbygg for å få plass til filmkulissene

NYTT TILBYGG: En av illustrasjonene av det nye tilbygget for Prøysenhuset.

NYTT TILBYGG: En av illustrasjonene av det nye tilbygget for Prøysenhuset. Foto:

Se hvordan Prøysenhuset vil utvide for å få plass til rekvisitter fra filmen om Snekker Andersen og Julenissen.

DEL

Ringsaker Blad omtalte allerede i februar planene for et nytt tilbygg på Prøysenhuset.

Bakgrunnen er blant annet at Prøysenhuset har overtatt filmrekvisitter og scenografi fra den kommende filmen «Snekker Andersen og Julenissen - Den vesle bygda som glømte at det var jul», og vil stille ut disse.

Filmen har forøvrig etter planen norgespremiere 19. november.

Nå har det også dukket opp illustrasjoner av tilbygget fra arkitektfirmaet ASAS Arkitektur, og som er å finne i kommunens postliste.

Bygget vil bli i to etasjer, og får totalt et areal på i underkant av 700 kvadratmeter. I 1. etasje vil det i tillegg til utstillingene også bli en teleskoptribune, toaletter, garderobefasiliteter og kontorer. 2. etasje vil inneholde tekniske rom.

Artikkeltags