Her redder brannvesenet opp en bamse fra elva i Brumunddal

REDNINGSAKSJON: Her plukker Ringsaker brannvesen opp Bamsefar fra det iskalde vannet i Brumundda slik at eieren på tre år kan få den tilbake.

REDNINGSAKSJON: Her plukker Ringsaker brannvesen opp Bamsefar fra det iskalde vannet i Brumundda slik at eieren på tre år kan få den tilbake. Foto:

En barnehage i Brumunddal var ute og gikk onsdag formiddag da uhellet var ute. En unge mistet bamsen sin i elva og da var gode råd dyre. Brannvesenet ble tilkalt.

DEL

Brannvesenet må til daglig rykke ut og jobbe under harde påkjenninger i branner, bilulykker og andre livstruende situasjoner, men henvendelsen de fikk onsdag formiddag var av en litt annen karakter.

– En barnehage var ute og gikk langs elva ved Sveum og en av ungene mistet bamsen sin slik at den trillet uti elva. Da ringte de oss og spurte om vi hadde mulighet til å hjelpe til, sier varabrannsjef i Ringsaker, Morten Øvern.

De hadde anledning til å bistå og kom seg ut i elva og fisket opp bamsen og gjenforente den med sin tre år gamle eier som bivånet redningsaksjonen fra kanten.

– Det er jo ikke bestandig vi kan prioritere slik, men det er veldig ålreit når anledningen byr seg. Og eieren av bamsen og de ansatte var veldig takknemlige, sier han.

Artikkeltags