Skibladner starter rutesesongen

Etter fjorårets rekord sommer håper de at mange vil ta turen sammen med Mjøsas hvite svane.

Etter fjorårets rekord sommer håper de at mange vil ta turen sammen med Mjøsas hvite svane. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tirsdag 26. juni seiles første dag i rutesesongen til Lillehammer.

DEL

Skibladner startet opp chartersesongen 25. mai med ny ledende kaptein om bord, skriver AS Oplandske Dampskibsselskap i en pressemelding. Hans Knudsen har seilt som overstyrmann i flere sesonger tidligere men har nå tatt over kapteins lua fra Harald Rasmussen som takker av etter 18 sesonger om bord.

Tirsdag 26. juni settes kursen nordover mot Lillehammer på sesongens første rute tur.

– Vi følger den faste ruta fram til søndag 19. august, forteller mmarkedssjef Eva Stø.

Minirute fra Nes

Skibladner har seilt i strålende sommervær nesten hele våren, og det har vært flere turer til alle havner rundt Mjøsa.

– Vi har rukket å gjennomføre Intimkonsert med Sondre Lerche, Historisk reise på Mjøsa med strandhugg på Mjøsas Ark på Kapp, og flere Gla ‘Jazz med Gosen fra både Gjøvik, Hamar, Lillehammer, Moelv samt Eidsvoll. St.Hans 23. juni feires med en minirute fra Nes, Hamar, Kapp og Gjøvik med lystige toner fra Duo`n Roy og tradisjonell middag på Mjøsa Laks & Jordbær.

Gla’ Jazz turer blir det også til høsten; den 22. august fra Hamar, 23. august fra Gjøvik og 25. august fra Kapp Gjøvik og Hamar-turene er allerede fylt opp, og det er kun få ledige plasser igjen fra Kapp.

– Historisk reise på Mjøsa er som tidligere år en populær tur og her finnes det fortsatt noen få ledige billetter fra Hamar 26 august. Vi gleder oss til å sette opp denne turen på søndager også i kommende sesonger.

Les også: Skibladner-effekten er her

Årets siste tema-cruise er viet akevitten.

– Lørdag 1. september har vi tradisjonen tro, i samarbeid med Akevittruten ved Stine L Borgersen, satt opp heldagstur til Atlungstad, dette cruiset er også allerede fullbooket.

Å bestille en pakke der alle måltider, aktiviteter og underholdning er inkludert, har vist seg å være noe som dagens reisende vil ha.

Les også: Rekordsesong i vente for Skibladner

Etter fjorårets rekord sommer håper de at mange vil ta turen sammen med Mjøsas hvite svane.

Artikkeltags