Ingeborg Heldal dukker opp på skjermen i «Adresse Tel Aviv»: - Jeg er helt forelsket i den svenske låten

PANELET: VGTV-profil Morten Hegseth, programleder Marthe Stokstad, MGP-general Per Sundnes, KK-redaktør Ingeborg Heldal og artist Ulrikke Brandstorp er en del av panelet i "Adresse Tel Aviv".

PANELET: VGTV-profil Morten Hegseth, programleder Marthe Stokstad, MGP-general Per Sundnes, KK-redaktør Ingeborg Heldal og artist Ulrikke Brandstorp er en del av panelet i "Adresse Tel Aviv". Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ingeborg Heldal har vært med i NRKs MGP-sendinger seks ganger tidligere. I år skal hun nok en gang være med å anmelde låtene som skal kjempe mot Norges bidrag «Spirit in the sky».

DEL

For sjuende gang dukker brøtningen Ingeborg Heldal opp i NRKs «Adresse Tel Aviv». Hun er en del av panelet med Eurovision-entusiaster som skal anmelde alle årets låter, kostymer og sceneshow.

Elsker Eurovision

Hun forteller at det er flere grunner til at hun år etter år ytrer sin mening om årets Eurovision-låter på TV.

– For det første elsker jeg jo Eurovision! Også er det så gøy å treffe gjengen i panelet igjen år etter år, og ikke minst den fantastiske fanklubben som deler av all sin kunnskap og enorme entusiasme. Dette er et overskuddsprosjekt som oser av glede, og jeg gleder meg hele året.

Hennes forkjærlighet for den europeiske sangkonkurransen kan forklares slik:

– Det er hele pakka! Mangfoldet, grenseløsheten, gleden, musikken, kostymene, showet – konfettiregnet! Hvordan er det mulig å IKKE elske det?

– Patriotisk

Heldal har allerede hørt gjennom årets bidrag og funnet sine favoritter.

– Jeg er patriotisk, og heier alltid på Norge. Utover det er jeg helt forelsket i den svenske låten «Too late for love», også får jeg skikkelig dansefot av både Kypros og Malta, forteller hun.

Heldal sitter i panelet med Per Sundnes, Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Morten Hegseth, Ulrikke Brandstorp og Marte Stokstad som programleder.

«Adresse Tel Aviv» sendes på NRK i fire programmer og har premiere lørdag klokka 20.55

Artikkeltags