Joanna (32) hanket inn 130.000 kroner ved pokerbordet

Joanna Skrukkerud ved pokerbordet i Praha. Hun leverte svært godt i den harde konkurransen. Foto: www.pokernews

Joanna Skrukkerud ved pokerbordet i Praha. Hun leverte svært godt i den harde konkurransen. Foto: www.pokernews

I pokerturneringen EPT Prague endte Joanna Skrukkerud (32) opp som nr. 23 av 2500 påmeldte og en premiesum på over 130.000 kroner

DEL

Skrukkerud, som til vanlig er å finne bak bardisken og som servitør på Låven på Sjusjøen. har satset på poker dette året.

Hun har deltatt på ulike turneringer i Europa så langt og gjort det bra.

Med kun 30 spillere igjen i EPT Prague var hun fortsatt med som eneste dame. Hun meldte til RB at hun var temmelig spent før den siste dagen. Mye stod på spill.

Nesten fire millioner i 1. preme

Det gikk ikke helt til topps for Skrukkerud, men en 23. plass i denne konkurransen blir lagt merke til av mange og hun røk ut med en premie på €12.820. Det vil si drøyt 130.000 kroner.  Pokerspillere RB har snakket med forteller at det er en veldig bra prestasjon i en turnering med høy prestisje og ikke minst med høye premiesummer.

- Denne turneringen er internasjonal, og spillerene hadde et utrolig høyt nivå. Det er første gang jeg spiller på sånt nivå og til den prisen i livepoker. Premiene i de turneringene jeg har deltatt i tidligere har vært på et annet nivå.

Hun håper å komme tilbake neste år for å gjøre det enda bedre. Vinneren av turneringen stikker avgårde med hele €382.750, eller 3,9 millioner kroner i følge nettsidene til arrangørene. Inngangsbiletten for å delta var på drøyt 10.000 kroner.

- Mitt mål videre er å fortsette så lenge det er gøy og hvis jeg er heldig vinne denne turneringa neste år!

Vil forsøke mer

Pokerinteressen har hun blant annet fått fra faren og broren.

- Vi spiller poker og mye kortspill hele familien (unntatt mor), og de fleste der er bedre enn meg. Men heldig jeg som kan reise sånn, melder en fornøyd brøtning. 

Hun reiser til Miami i januar for å spille et spill kalt horse og en wpt turnering (World Poker Tournament).

- Det gleder jeg meg utrolig mye mye til.

På sosiale medier takket Skrukkerud alle venner for heiarop og støtte underveis. Mange fulgte med på Joannas gode pokerspill via nettet.

Artikkeltags