Flere fartskontroller i Innlandet onsdag kveld - to bilister blir anmeldt

Politiet i Innlandet har onsdag avholdt flere fartskontroller. På Raufoss blir to bilister anmeldt og har mistet førerkortet, melder politiet.

DEL

I 20.15-tiden onsdag kveld skriver politiet på Twitter at en fartskontroll i en 40-sone på fylkesveg 213 i Lillehammer sentrum førte til 11 utstedte forenklede forelegg. Høyeste hastighet skal ha vært 61 km/t.

I 20.35-tiden rapporterer politiet også om en fartskontroll som ble avholdt på E16 ved Leira i Oppland. Der ble det utstedt 16 forenklede forelegg for fartsovertredelser, og et forenklet forelegg for mobilbruk. Den høyeste målte hastigheten her skal ha vært 82 km/t i 60-sonen.

Rett før klokken 21.00 melder politiet også om en avholdt fartskontroll på fylkesveg 110 ved Raufoss. Her ble kontrollen utført i en 60-sone, og to personer blir anmeldt og mister førerkortet som en følge av kontrollen. I tillegg ble det også skrevet ut 25 forenklede forlegg for fartsovertredelser. Den høyeste hastighet målt i fartskontrollen ved Raufoss skal ha vært 93 km/t, skriver politiet.

Artikkeltags