Politiet ønsker kontakt med hus- og hytteeiere langs Mjøsa som har videoovervåking

BÅTEN: Politiet gikk onsdag ut med et nytt bilde av båten til den savnede mannen. Nå riktig farge på kalesjen.

BÅTEN: Politiet gikk onsdag ut med et nytt bilde av båten til den savnede mannen. Nå riktig farge på kalesjen. Foto:

DEL

Tirsdag kveld ble leteaksjonen etter den savnede ringsaksokningen Tom Vegard Grønje avsluttet Det ble ikke funnet spor av verken den savnede eller båten under den store leteaksjonen, som tok til sent søndag kveld.

Mannen i 40-årene ble sist observert i Nessundet natt til søndag, og skal samme natt ha kommunisert til pårørende at han hadde motortrøbbel i nærheten av Helgøya.

Den taktiske og tekniske etterforskningen fortsetter selv om leteaksjonen er avsluttet. Onsdag ettermiddag klokken 13.26 skriver Politiet i Innlandet på Twitter at de ønsker å komme i kontakt med hus- og hytteeiere langs Mjøsa, som eventuelt har kameraovervåking på eiendommen.

– Ang savnet båt og fører: Politiet ønsker kontakt med dem som har videoovervåking på hus/hytte langs Mjøsa etter kl. 00:45 02.aug. Kontakt Brumunddal lensmannskontor på tlf. 62567200, skriver politiet på Twitter.

I Twitter-meldingen har politiet også lagt ved et nytt bilde av båten til den savnede ringsaksokningen. Tidligere har det blitt benyttet et bilde med en mørk kalesje, men båten skal nå ha en rød kalesje som vist på det nye bildet.

Artikkeltags