Har lagt kabalen for formannskapet og komiteene

Plass i formannskapet: Bernt Torp og Atle Strand blir to av Arbeiderpartiets fem representanter i formannskapet.

Plass i formannskapet: Bernt Torp og Atle Strand blir to av Arbeiderpartiets fem representanter i formannskapet. Foto:

DEL

Styret i Ringsaker Arbeiderparti har satt opp sitt forslag for hvem som skal sitte i formannskap og ha ledende verv i komiteene i kommende fire års periode.

Aps fem representanter til formannskapet blir Anita Ihle Steen, Atle Strand, Siv Mali Høyby, Bernt Torp og Karianne Pettersen Hoel. Willy Kroken som er blitt nevnt i diskusjonen blir første varamann til formannskapet og Anne Lene Jonassen er andre varamann.

Torp og Kroken kjemper om en viktig plass i Ringsaker

Willy Kroken foreslås også som leder av oppvekstkomiteen, mens Anne Lene Jonassen plasseres inn i omsorgskomiteen. I denne komiteen er det opposisjonen som får komitelederen.

– Det er et enstemmig styre som står bak dette forslaget, men det er medlemsmøtet vårt neste tirsdag som vedtar dette endelig, sier Anita Ihle Steen.

Hun mener det har vært en god prosess hvor de ulike representantene har fått meldt inn hva de ønsker seg. Det er blitt jobbet med et utkast som gjennomgikk noen tilpasninger før styret stemte det igjennom mandag kveld.

Arbeiderpartiet har fem av de tretten plassen i formannskapet. I tillegg stiller Thomas Eriksen (MDG) og Christian Haugen (SV) på deres del av laget. Det er satt opp en felles plattform for samarbeidet mellom disse partiene.

Lagslederne i Ringsaker Arbeiderparti vil nå få forslaget som vil diskuteres før det stemmes endelig over på medlemsmøte neste tirsdag.


Artikkeltags