Politiloggen mandag 2. februar

Artikkelen er over 5 år gammel

Østlendingen gir deg siste nytt fra Hedmark politidistrikt og 110-sentralen Innlandet.

DEL

(Østlendingen) Saken oppdateres ved hendelser

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 1. februar, Politiloggen lørdag 31. januar

Promillekjøring
Mandag ettermiddag ble en mann tatt av politiet i Åsnes, mistenkt for promillekjøring. Som følge av dette ble mannen pågrepet og framstilt for lege med tanke på blodprøvetaking.

Vikepliktsbrudd – kollisjon
Ved 13.15-tiden mandag ettermiddag meldte politiet om en kollisjon i krysset Østregate / Sverresgate i Hamar. Politiet opplyser at det er to biler som har krasjet. To personer ble sendt til sjukehuset i byen for sjekk etter sammenstøtet. Ingen av de involverte skal ha kommet alvorlig til skade. Politiet opplyser at den ene bilen ikke overholdt vikeplikten. Sjåføren av denne hadde i tillegg ikke gyldig førerkort og vil derfor bli anmeldt for den ulovlige kjøringen.

Biltyveri
Mandag ettermiddag mottok politiet i Grue melding om biltyveri på Finnskogen. Det dreier seg om en svart VW Passat med registreringsnummer DL16426. Bilen skal ifølge politiet ha blitt stjålet i løpet av helga.

Bilbrann
Natt til mandag rykket brannvesenet i Ringsaker ut etter melding om bilbrann ute på Mjøsbrua. Årsaken til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om personskader som følge av brannen.

Stille natt
Hedmark politidistrikt har hatt en stille natt. Mandag morgen hadde de ikke en eneste hendelse å melde om. Østlendingen holder deg oppdatert på det som skjer utover dagen.

LES OGSÅ: Politiloggen søndag 1. februar, Politiloggen lørdag 31. januar

Artikkeltags