8500 har besøkt førjulsprogram på Prøysenhuset

Snekker Andersen og julenissen har bidratt til svært godt besøk på Prøysenhuset i førjulstida.

Snekker Andersen og julenissen har bidratt til svært godt besøk på Prøysenhuset i førjulstida. Foto:

8500 har besøkt førjulsprogrammet til Prøysenhuset så langt.

DEL

Det er Hamar Arbeiderblad som skriver dette.

Prøysenhuset regner da med teaterforestillinger, konserter, barneprogram og julebord.

I følge avisa er besøket det har vært håp om og plass til i følge Marie Beate Rise som er leder på Prøysenhuset. Besøket er bedre enn forrige år.

Tallene inkluderer blant annet teaterforestillingene «Snekker Andersen og Julenissen» som har trukket 2600 publikummere på seks forestillinger. Forestillingen «Julepresangen» har også over 1600 sett.

I tillegg har altså noen mindre konserter og andre aktiviter trukket bra med folk førjulstida. Prøysenhuset har også servert bra med mat disse ukene meldes det.

Fortsatt gjenstå fire konserter med Angelina Jordan torsdag og fredag som er så godt som utsolgt. Seks konserter med "Dra krakken bortåt glasset" inne i sjølve Prøysenstua gjenstår også. Det er dog et begrenset publikum med plass til 36 i stua. Uansett kan kan besøket i Prøysenhuset i førjulstida nærme seg 10.000 besøkende når alt oppsummeres.

Prøysenhuset ser allerede nå at de ønsker liknede program og aktiviteter på Prøysenhuset neste førjul. Med teater, konserter og aktiviteter både inne og ute.

Artikkeltags