Gå til sidens hovedinnhold

RB inviterer til Ringsakermesterskapet i FIFA 21

Ringsaker Blad skal i løpet av den neste uken kåre en uoffisiell ringsakermester i fotballspillet FIFA. 

Breddefotballen for de voksne er fortsatt ikke åpnet opp, men kanskje kan FIFA 21 være med på å korte ned på ventetiden?

Lokalavisa skal derfor arrangere Ringsakermesterskapet i FIFA 21. Kampene vil bli spilt på kveldstid fredag 16.- og lørdag 17. april.

– E-sport er populært, og vi håper at dette kan skape litt oppmerksomhet og engasjement. Vi vet at det er mange som spiller, også de som spiller fotball til vanlig. Her ligger det til rette for noen gode kamper, sier redaktør i Ringsaker Blad, Gaute Freng.

Alt skjer på nett

Derfor håper han at mange melder seg på. Meld deg på her!

I skjemaet for påmelding finnes også informasjon om turneringen og noen spørsmål om den enkeltes utstyr.

Deltakere i konkurransen kommer ikke til å bli samlet i samme rom. Alt kommer til å foregå hjemme i egen stue. Turneringen vil være kun for dem som spiller på PlayStation 4 og har FIFA 21. Plattformen PS4 og PS5 lar seg ikke kombinere i spillet.

– Dette er i hvert fall koronavennlig, slår Gaute Freng fast.

Kvartfinaler, semifinaler og finalen vil bli sendt direkte på Ringsaker Blads nettsider, med kommentator. I tillegg vil også enkeltkamper fra de innledende kampene fredag bli sendt direkte.

Vi har satt et tak på 128 deltakere. For å melde deg på, trykk på denne linken og legg inn den etterspurte informasjonen. Det er førstemann til mølla! Påmeldingsfrist er onsdag 14. april klokka 20.00. Kampene vil begynne rundt klokka 18 fredag 16. mars, med sluttspill fra klokken 18.00 lørdag 17. mars.

– Taper man første kamp i turneringen, ryker man ut. Det er kun vinneren i hver kamp som går videre til neste oppgjør. Til slutt står vi igjen med en vinner. Det er enkelt, forklarer Freng.

Utfordre venner og konkurrenter

All informasjon rundt regler og kampoppsett vil komme i Facebook-arrangementet. Hvis linken ikke fungerer kan du søke på: Ringsakermesterskapet i FIFA 21

Turneringen er for alle og det er gratis å delta.

– Tips gjerne kjente og kjære. Vi håper på mange gode og jevne kamper. Kanskje er det noen av våre lokale kjente fotballspillere som har lyst til å utfordre spillere på andre lag i Ringsaker? Det hadde vært artig. Det er også viktig å understreke at konkurransen er åpen for alle, uansett kjønn, sier Freng.

Har dere spørsmål i forbindelse med turneringen, ta kontakt eller sjekk den nevnte Facebook-siden.