Kongelig fyll, slåsskamper på elvebredden og høyt konsum av brennevin; Thor Gotaas om Brumunddals historie

RB-podden: Forfatter, brumunddøl og historiker Thor Gotaas gjester RB-podden, og tar deg med på en reise gjennom noe av Brumunddals historie.

RB-podden: Forfatter, brumunddøl og historiker Thor Gotaas gjester RB-podden, og tar deg med på en reise gjennom noe av Brumunddals historie. Foto:

RB-podden er endelig ferdig med påskeferie, og forfatter Thor Gotaas er på plass for å fortelle om Brumunddals historie.

DEL

Lytt til podkasten nede i saken: Brumunddøl og forfatter Thor Gotaas (53) samler for tiden historien om Langmoen mellom to permer, og gjester RB-podden for å fortelle om historien til Brumunddal.

Hør om jålebukken og arbeidsjernet Thore Bjerke, hør hvorfor Brumunddal ble kalt «Lille Chicago», hør om slåsskamper på elvebredden, høyt inntak av brennevin, om den gang Alf Prøysen fikk en høygaffel i låret og hør om kongelig fyll på Framheim.

Du finner i tillegg RB-podden på Spotify og iTunes!

Har du tips og innspill til hva vi kan ta opp i podkastene våre? Send oss gjerne ditt tips til redaksjonen@ringsaker-blad.no eller på RBs Facebook-side.

Artikkeltags