RB-podden: John Arne (54) om dommeren som dømte fra en utedass og spilleren som spilte halvnaken

GIR UT BOK: Han er brumunddøl og nyhetsredaktør i Hamar Arbeiderblad, nå har også John Arne Holmlund (54) samlet røverhistorier fra lokalfotballen mellom to permer.

GIR UT BOK: Han er brumunddøl og nyhetsredaktør i Hamar Arbeiderblad, nå har også John Arne Holmlund (54) samlet røverhistorier fra lokalfotballen mellom to permer. Foto:

John Arne Holmlund (54) er aktuell med boken «Verbale sleivspark», og gjester RB-podden hvor han forteller noen elleville historier fra lokalfotballen.

DEL

Er det sant at en fotballkamp i Gaupen ble dømt av en dommer som satt inne på en utedass? Har du hørt om Dala-Fram-spilleren som glemte å ta på seg shorts, og dermed spilte halvnaken?

Er det sant at Pål Jacobsen takket nei til Liverpool fordi han skulle fiske i Åsta, og husker du bedriftskampene mellom fabrikkene i Brumunddal som samlet 4-500 tilskuere?

Avismann, fotballmann og nå forfatter: John Arne Holmlund (54) er aktuell med boken «Verbale sleivspark», og gjester RB-podden for å gi noen smakebiter fra boken som snart er ute og som byr på elleville historier fra lokalfotballen.

Du finner i tillegg RB-podden på Spotify og iTunes!

denne siden finner du også alle episodene.

Har du tips og innspill til hva vi kan ta opp i podkastene våre? Send oss gjerne ditt tips til redaksjonen@ringsaker-blad.no eller på RBs Facebook-side.

Artikkeltags