RB-podden: Hør om nazilensmannen fra Furnes og grusomme torturister

RB-PODDEN: Ikke alle var dedikerte gutter på skauen under andre verdenskrig. Harald Sunde (t.v.) og Roger Andreassen gir deg mer kunnskap om hvem som løp nazistenes ærend under krigen.

RB-PODDEN: Ikke alle var dedikerte gutter på skauen under andre verdenskrig. Harald Sunde (t.v.) og Roger Andreassen gir deg mer kunnskap om hvem som løp nazistenes ærend under krigen. Foto:

Av

I den sjette utgaven av RB-podden får du servert noen av de mørkeste lokale historiene fra andre verdenskrig.

DEL

Lytt til podkasten nede i saken: I denne episoden av RB-podden får RB-journalist Thomas Strandby igjen besøk av to kunnskapsrike herrer, og du høre mer om de som løp nazistenes ærend under krigen. Hør om de vanvittige planene om å gjenreise Hamardomen, hør hva Sunde mener er vissvass, hør om grusomme torturister fra vårt distrikt, hør om lokale lensmenn og politikere som var NS-sympatisører og hør til slutt hva Sunde mener om behandlingen av norske kvinner som fraterniserte med tyske soldater.

Har du tips og innspill til hva vi kan ta opp i podkastene våre? Send oss gjerne ditt tips til redaksjonen@ringsaker-blad.no eller på RBs Facebook-side.

Vi beklager noe skurrete lyd de første minuttene av denne episoden.

Du finner også RB-podden på Spotify!

Artikkeltags