RB-podden: Henriette (46) og Monica (42) om å slå høl i julebrusen med spiker og spise sylte med eddik

JULEPODD: Jula er over oss, og RB-podden har satt den under lupen. Fra venstre: RB-journalist Thomas Strandby, kulturrådgiver Henriette Enger og byutvikler Monica Østenheden fra Ringsaker kommune.

JULEPODD: Jula er over oss, og RB-podden har satt den under lupen. Fra venstre: RB-journalist Thomas Strandby, kulturrådgiver Henriette Enger og byutvikler Monica Østenheden fra Ringsaker kommune. Foto:

Av

Hei hå, nå er det jul igjen! RB-podden tar for seg jula fra A til Å.

DEL

Med på laget er Henriette Enger (46) og Monica Østenheden (42) fra Ringsaker kommune, og det blir pratet om juletradisjoner, julemat, barndomsminner, om å ta vare på hverandre, Prøysen, julegaver og mye mer.

Hør om hvorfor Henriette trodde hun var Askepott, hør om å slå spiker gjennom korken på julebrusen, hør om hvem det er størst forventninger til når det gjelder julegaver og hør at det er noen som bruker mer tid på å lage desserter enn å steke ribba. I tillegg blir det servert et mattips der eddik er en viktig ingrediens, og som ikke hele panelet har forsøkt før.

Helt til slutt synger også et blandet kor med rutinerte entertainere jula inn.

God jul!

Du finner i tillegg RB-podden på Spotify og iTunes!

denne siden finner du også alle episodene.

Har du tips og innspill til hva vi kan ta opp i podkastene våre? Send oss gjerne ditt tips til redaksjonen@ringsaker-blad.no eller på RBs Facebook-side.

Artikkeltags