Her serveres Hedmarks beste hotellfrokost

NAM NAM: Lilian Nordli er frokostkokk på Elgstua. Hun kan slå seg på brystet å si at hun serverer Hedmarks beste hotellfrokost.

NAM NAM: Lilian Nordli er frokostkokk på Elgstua. Hun kan slå seg på brystet å si at hun serverer Hedmarks beste hotellfrokost. Foto:

Av

– Frokosten er svært viktig for oss, sier hotellsjefen.

DEL

Scandic Elgstua i Elverum er kåret til å servere den beste hotellfrokosten i Hedmark. Det er Twinings Best Breakfast som står for kåringen.

– Konkurransen regnes som det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost. Mer enn 400 hoteller landet rundt er vurdert. Nettopp frokosten er svært viktig for oss og et område vi har satset ekstra på siden oppstarten, sier hotelldirektør Nina Bogerud Caspari i en pressemelding mandag kveld.

«NM i hotellfrokost» arrangeres årlig av Haugen-Gruppen og deres eksperter vurderer frokoster ved flere hundre hoteller rundt omkring i Norge. Deretter kåres det en vinner i hvert fylke, før den endelige vinneren kåres i oktober.

Elverum er altså fortsatt med i konkurransen og finaleplass er et klart mål for hotellsjefen.

– Dette er det fjerde året på rad vi vinner, og det er vel ingen tvil om at vi befester vår posisjon ytterligere som best i fylket på frokost. Nå håper vi at vi kan bli en av finalistene som går videre til siste runde der Norges beste hotellfrokost til slutt skal kåres, sier Caspari.

Fakta om konkurransen

  • Twinings Best Breakfast regnes som det uoffisielle NM i hotellfrokost.
  • Kåringen arrangeres av Haugen-Gruppen som er en importør av merkevarer i Skandinavia innen dagligvare, storkjøkken og vin.
  • Konkurransen gjennomføres ved at Hagen-Gruppens konsulenter, som består av kokker og sommelierer, samt en uavhengig jury, vurderer mer enn 400 hoteller rundt om i landet.
  • Kåringen av Norges beste hotellfrokost kunngjøres i høst.
  • Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut ifra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.
  • Twinings Best Breakfast arrangeres for 13. året på rad.

Elgstua best – igjen 

Artikkeltags