Renovasjonsordningen

Av
DEL

Meninger Jeg sto fram i Ringsaker Blad 3. mars angående ny renovasjonsordning i Ringsaker. Antar at det var etter innspill fra Sirkula som støtter seg til Norsk standard for renovasjon at Ringsaker kommunestyre 18. desember 2019 vedtok ny renovasjonsordning. Vet de hva de har sagt ja til og hvor mye trøbbel dette skaper for folk?

Nå vil jeg oppfordre alle som ikke bor langs offentlig veg om å holde igjen renovasjonsavgifta inntil kommunestyret tar til vett og omgjør vedtaket.

Jeg betale gladelig 400 kroner ekstra for å ha lik ordning som før og det synes jeg alle andre også burde gjøre i solidaritet med oss som bor fra 200 meter til 2 km fra offentlig veg. Prisforskjellen blir ganske drøy mellom 400 kr for oss alle og fra 10.000-100.000 kr (47 kr pr. m. etter 3 m) som bor utenfor allfarveg nå som vi allikevel er i dugnadsmodus. Syns folk flest at dette er rettferdig? Det er vi som bor lengst unna som får svi. Nå har Sirkula det travelt med å flytte dunkene så folk ikke rekker å protestere.

Tror jeg vil kreve samme betaling som dem ror å flytte søpla mi til vegen. Kanskje Ringsaker kommune burde vurdere å ta over søppelkjøringa sjøl, for Sirkula leverer ikke varene. Vet ikke hvor mange ganger jeg har ringt dem for at søpla ikke har blitt hentet sjøl om de har sendt sms i forkant.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags