Ingebjørg (11) fra Brumunddal skal på scenen foran rundt 4.500 tilskuere i Olavshallen

TIL OLAVSHALLEN: Ringsaker Teater med Cecilie Gregersen (t.v.) og Ingebjørg Stenbakken gikk helt til topps i NM i revy med nummeret "Se opp". Nå skal de til Olavshallen i Trondheim.

TIL OLAVSHALLEN: Ringsaker Teater med Cecilie Gregersen (t.v.) og Ingebjørg Stenbakken gikk helt til topps i NM i revy med nummeret "Se opp". Nå skal de til Olavshallen i Trondheim. Foto:

I juli gikk Ingebjørg Stenbakken (11) fra Ringsaker Teater til topps og ble norgesmester i revy. Nå er hun klar for scenen i Olavshallen i Trondheim.

DEL

Hver høst tar Norsk Revy med høydepunktene fra NM til Olavshallen i Trondheim. Der skal de ha fire forestillinger på scenen foran rundt 4.500 tilskuere.

– Ingebjørg Stenbakken fra Ringsaker Teater er et selvskrevent innslag i forestillingen, skriver Norsk Revy i en pressemelding.

Forestillingene spilles 22. og 23. november.

Stenbakken høstet mange lovord etter sin opptreden under NM i juli.

– Ingebjørg sjarmerte både jury og publikum i senk da hun framførte «Se opp» i mesterskapet på Høylandet i sommer, og ble tidenes yngste vinner i revyfestivalens 32 år lange historie, står det i pressemeldingen.

Les også: I mai spilte Ingebjørg (11) fra Brumunddal sin første revy – lørdag ble hun norgesmester

I juryens begrunnelse under NM skrev de følgende om nummeret:

«Årets revynummer er en sterk og aktuell idé som har en ren scenisk løsning. Teksten er flott, sterk og noe som mange kan gjenkjenne seg i. Man kan nesten si at det dessverre er altfor gjenkjennbart, i alle fall for dagens foreldre i et travelt samfunn. Aktøren synger fantastisk vakkert og det er utrolig at hun bare er 11 år. Nummeret leveres sterkt, sikkert og hele salen røres til tårer. Dette lover meget godt for framtidens revyscene».

Nå håper Norsk Revy at hedmarkingene tar turen til Trøndelag for å se Stenbakken på scenen.

– Ingebjørg er et stort talent og vi gleder oss til å vise henne fram til et enda større publikum, og vi håper selvfølgelig at folk i hennes lokalmiljø tar turen for å applaudere henne fram i trønderhovedstadens storstue.

Artikkeltags