Gå til sidens hovedinnhold

Ringsaker blant landets beste pokerkommuner

Artikkelen er over 1 år gammel

For tredje år på rad er det landsomfattende konsept Kommunepoker arrangert. Hvert år kåres de beste pokerspillerne i alle landets kommuner. Nå er også de syv beste pokerkommunene i Norge klare!

Gjennom en lang Kommunepoker-sesong er det arrangert online pokerturneringer i omtrent alle landets kommuner, hvor deltagelsen har vært stor. 2626 deltakere har deltatt, og enda er ikke Oslo sin turnering gjennomført. (Oslo har alltid vært regnet som fylke i denne sammenhengen, også i tidligere år)

Det er Coolbet som har sendt ut pressemelding om dette.

Hvert fylke har gjennom denne sesongen kåret til sammen 10 fylkesmestere, som allerede er klare for Norgesfinalen i Kommunepoker som forhåpentligvis vil spilles i Tallinn i november.

Nå får de syv beste kommunene en ekstra sjanse

Søndag 19.april skal i tillegg åtte nye finalister kåres fra de syv største kommunene målt i antall deltakere + Oslo som enda ikke er spilt. Dette gjøres gjennom en wildcard-turnering, som er et nytt tilskudd dette året. Helgens turnering er rett og slett en ekstra sjanse til å kunne kjempe seg til Tallinn for deltakerne som er en del av de 7 beste kommunene i årets sesong.

Vinneren fra hver av disse turneringene på søndag går direkte til kommunepokerfinalen i Tallinn, hvor reise og opphold er inkludert. I tillegg får de også innkjøp til Coolbet Open. Pakkene har en verdi på 15.000 NOK per stk.

Til slutt vil man altså sitte igjen med et felt på totalt 18 personer som skal møtes til dyst i Tallinn for å kjempe om tittelen “Norges beste pokerspiller.“

Topp 7 kommuner målt i antall deltagere

  • Kristiansund – 114
  • Molde – 63
  • Bergen – 62
  • Ålesund – 59
  • Ringsaker – 55
  • Moss – 54
  • Rauma – 51
  • Oslo – TBA

Kommunepoker er et lavterskel-tilbud som passer for absolutt alle, og noe som helt tydelig har falt i smak der ute i de tusen hjem. Her kan man utfordre familie, venner, kjæreste, facebook-venner eller kolleger, melder Coolbet selv i pressmeldingen.