Opprykksdrømmen fikk et solid skudd for baugen

Ringsaker-jubel mot Grue, men mandag gikk det skeis mot Elverum 2. Det kan ha kostet gaupdølene opprykket. Foto: Arkiv.

Ringsaker-jubel mot Grue, men mandag gikk det skeis mot Elverum 2. Det kan ha kostet gaupdølene opprykket. Foto: Arkiv.

Artikkelen er over 1 år gammel

(Elverum 2 - Ringsaker 1-0) Ringsaker tapte den viktige bortekampen mot Elverum 2 mandag kveld. Det kan koste dem opprykk til 4. divisjon.

DEL

Mye stod på spill da Ringsaker tok turen til Elverum mandag kveld.

De var nødt til å vinne kampen for å være sikker på å holde opprykssrival Grue bak seg i kampen om opprykk.

Elverum 2 har vist solid form den siste tiden, blant annet med seier over Grue, og oppgaven var dermed stor for Ringsaker.

Hjemmelaget tok relativt tidlig i første omgang ledelsen, og det var en ledelse de aldri ga fra seg.

- Første omgang er jevnspilt. Elverum defensivt disiplinerte og kommer på kontra. Vi triller og pøver å etablere oss. Ingen av lagene skaper noe spesielt, men Elverum leder 1-0. I 2. omgang tar vi fullstendig over fra start og er både uheldige og udyktige som ikke scorer. Elverum kjmper seg sakte, men sikkert inn i matchen igjen og unnåer å slippe til angrep etter angrep.  Kampen åpner seg på slutten, og Elverum kunne fort ha satt en pinne på kontra. Elverum med sin tredje smultring på rad mot henholdsvis Grue, Hernes og RIF. Imponerende, skriver Ringsaker på sin Twitter-konto.

Dermed er Ringsaker nå på defensiven når det gjelder opprykket.

Hernes er ett poeng bak med to kamper igjen å spille mot Ringsakers ene kamp. Den spiller Ringsaker i helga hjemme mot Braskereidfoss lørdag. Grue har igjen Stange onsdag som de helt sikkert slår, og så har de også igjen Elverum 2 hjemme lørdag. Der ligger Ringsakers mulighet til opprykk om de selv gjør jobben mot Braskereidfoss. Ringsaker har foreløpig 5 plussmål mer enn Grue. Målforskjell kan bli avgjørende om Grue og Elverum 2 spiller uavgjort i sin siste kamp.

Artikkeltags