Ringsaker med sterk seier mot Gjøvik-Lyn

Artikkelen er over 1 år gammel

(Gjøvik-Lyn - Ringsaker 2-3) Ringsaker viste mot Gjøvik-Lyn i helga at de er i rute etter opprykket fra 5. divisjon i fjor høst.

DEL

Den sterke seieren ble naturligvis omtalt i svært positive ordelag på klubbens hjemmeside. Her er noe av gaupdølenes egen rapport:

«I første omgang kjører vi kampen totalt, Gjøvik-Lyn sliter med å henge med de gulblå bølgene som skyllet over dem. Det var langt fra ufortjent at Preben (Ingebretsen) setter inn kampens første mål etter en dødball. Vi kan fort score flere, men vi går inn til pause med en ettmålsledelse! Gutta er fornøyde, trenerne er fornøyde og den gulblå horden på tribunene er fornøyde.

I pausen var det enighet om at vi skulle fortsette det gode trøkket, men samtidig være litt mer tålmodige til tider. Gjøvik-Lyn sine spillere hadde tydeligvis fått en god gammeldags hårføner fra sin engelske trener.

Andre omgang har Gjøvik-Lyn trykket på oss i store deler av omgangen, men vi øker allikevel til 2–0 ved Iver (Lierhagen). Litt mot spillets gang, men ikke ufortjent etter første omgangs enveiskjøring.

Gjøvik-Lyn utnytter etter hvert slitne bein, og får pirket inn ei redusering. Noe som var fortjent etter at de skapte flere halvsjanser og noen farligheter. Når omgangen er om lag halvspilt scorer Gjøvik-Lyn igjen. Siste 10 minuttene jobber vi til dels med ryggen mot veggen, uten at Gjøvik skaper de store farlighetene. Magnus er trygg i målet, og midtstopperne Espen og Fredrik rydder unna sammen med resten av laget.

Vi får en kontring, og Piotr (Kobierski) som ble flyttet opp som venstrekant siste 12 minuttene smeller ballen i stolpen og inn, 3–2.  Gutta kjemper med det de har igjen de siste minuttene, og vi ender opp med en seier mot antatt sterkere motstand! En god gjennomkjøring under gode forhold», skriver altså klubben selv.

Det blir spennende å se om Ringsaker klarer å følge opp denne gode kampen framover i neste treningskamper og mot seriestart.

Artikkeltags