Monica ble IKEA-kunde nummer 100.000

HELDIG: Monica Hagen fra Brumunddal ble Ikea-kunde nummer 100.000, og stakk dermed av med gavekortet på 10.000 kroner torsdag. Her sammen med Ikea-sjef Jens Listrup.

HELDIG: Monica Hagen fra Brumunddal ble Ikea-kunde nummer 100.000, og stakk dermed av med gavekortet på 10.000 kroner torsdag. Her sammen med Ikea-sjef Jens Listrup. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Monica Hagen fra Brumunddal mistet nesten pusten da varehussjef Jens Listrup spratt frem med et gavekort på titusen kroner i inngangspartiet på IKEA Ringsaker.

DEL

På dagen fire uker etter at møbelvarehuset åpnet dørene sto varehusledelsen i kulissene og ventet på at besøkstallene skulle bli sekssifrede. Monica Hagen fra Brumunddal ante fred og ingen fare da hun kom på besøk for andre gang siden åpningen.

LES OGSÅ: 100.000 Ikea-kunder på en snau måned

- Jeg skulle bare innom en liten tur og ble helt paff da jeg forsto hva som skjedde, sier hun.

IKEAs besøkstelleren hadde regnet seg frem til at kunde nummer 100.000 ville entre varehuset midt på dagen torsdag, og varehussjefen var mer enn klar for å feire.

- Det er med glede vi overrekker dette gavekortet til en av våre mange kunder som et symbol på hvor takknemlige vi er for måten de har tatt i mot oss her i Ringsaker, sier Jens Listrup.

Håper på en million besøk

Topplisten over steder IKEA-kundene kommer fra viser at hamarsinger og brumunddøler er mest representert i storstua i Nydal. Derfor var det ikke rart at det var en av de nærmeste naboene som ble kunde nummer 100.000. Nå sikter varehussjefen mot nye besøkshøyder.

- Vi håper på å få en million besøkende totalt de tolv første månedene. Og med hundretusen gjester den første måneden ligger vi godt i rute, sier Listrup.

Så da er spørsmålet hva slags overraskelse besøkende nummer én million kan vente seg.

- Det får vi vente og se om forhåpentligvis ett års tid, men feiring vil det bli, smiler Listrup.

Artikkeltags