Gå til sidens hovedinnhold

Rise gir seg som daglig leder i HamKam

Modølen John Anders Rise har sagt opp sin stilling som daglig leder i HamKam Fotball.

Det melder klubben på sine nettsider tirsdag.

Rise har vært daglig leder i HamKam siden slutten av 2017.

– Det har vært et privilegium å kunne jobbe på heltid med det som har vært lidenskapen min i mange år. Jeg har gjennom de fire siste åra hatt en bratt læringskurve og jeg sitter igjen med massevis av erfaring, gode venner og mange gode opplevelser både på og utenfor banen, sier modølen ifølge klubbens nettside.

Nylig ble det klart at Kjetil Rekdal fortsetter som trener for grønnbuksene. Geir Frigård fortsetter også som assistenttrener og Espen Olsen fortsetter som sportssjef.

Rise har troa på at trioen vil utvikle Briskeby-klubben videre etter en høstsesong han beskriver som en «fantastisk snuoperasjon.»

– Jeg gleder meg til å følge klubben i 2021 og i årene framover. Med det sportslige fundamentet som ligger til grunn nå oppfordrer jeg alle Hamarkamerater til å støtte opp om laget og hele klubben i jakten på etterlengtet suksess og lukten av Eliteseriespill, sier Rise.

Styreleder i HamKam Fotball, Rune Strand, kommenterer nyheten slik:

– Vi i styret ønsker å rette en stor takk til John Anders for den jobben han har gjort. Han har sørget for at klubben har utviklet seg i riktig og fornuftig retning de siste årene og lagt et solid fundament klubben skal bygge videre på. John Anders er en Hamarkamerat vi kommer til å få nytte av også i tida framover, sier Strand til HamKams nettside.

Rise har sin siste arbeidsdag i HamKam Fotball 31. januar.

Les også

Nå blir han sjef for lagkameratene